top of page

DIAMOND FACE CARE

Diamond care van Magiray is ontworpen om uw huid snel te herstellen

beauty_massage.jpg

DIAMOND FACE CARE FROM MAGIRAY

Magiray is een innoverende generatie van cosmetica die natuurlijke extracten en oliën en moderne bio beschikbaarheid in het veld van schoonheidsspecialisatie met elkaar verbindt.  

Diamond care van Magiray is ontworpen om uw huid snel te herstellen en revitaliseren, en om in korte tijd indrukwekkende resultaten te krijgen. Diamond Powder, dat onderdeel is van de Diamond care producten, laat verschillende functies tegelijkertijd zien:

- Huidreiniging als een schuursponsje in een mechanische peeling
- Geleidend stimuleert de actie van andere actieve componenten van producten.
- Warming-up verbetert duidelijk microcirculatie in de huid en beïnvloedt de energievoorraad van cellen I

NDICATIES VOOR DE PROCEDURE:
- Doffe huid
- Losse en verblekende huid
- Ongelijkmatige huidtextuur
- Droge, ruwe en levenloze huid

STAPPEN VAN DE PROCEDURE:
1. 2-fasen reiniging producten maken je huid zorgvuldig schoon van make-up en externe oneffenheden.
2. Aanbrengen van een diamond cream scrub. Het product heeft een ontzwellend en vaso-versterkend effect. Verzacht roodheid en irritatie van uw huid, hydrateert, verkwikt en verrijkt de huid met mineralen.
3. Facial Lifting massage (naar uw keuze )met rijke olie serum . Verbetert bloedcirculatie, zuurstoftoevoer van de huidcellen van het gezicht en stimuleren de natuurlijke productie van elastine en collagen.
4. Diamond collagen masker. Het masker is rijk aan voedingsstoffen, heeft een verzachtend en wonderend effect. De actieve componenten van het masker helpen om de oppervlakkige rimpels te verzachten en de productie van het eigen collageen te stimuleren.
5. Diamond cream. De voedende cream activeert de bloedsomloop, verstevigt de bloedvaten, vergroot de stevigheid en elasticiteit van de hui den geeft het een delicate uitstraling en zijdezachtheid.

Extra bijboeken:

Modellering Peel-Off masker

Basis behandeling 60 min, uitgebreid 75 min

DIAMOND FACE CARE

60 min  | € 60

bottom of page