top of page

WELLNESS

Royal Lakshmi ritueel

ROYAL Lakshmi RITUEEL 60 min De verjongende en verstevigende massage wordt gecombineerd met Lakshmi’s wijde selectie van natuurlijke en voedende antiverouderingsproducten. Om vrede en innerlijke energie te herstellen, wordt deze gezichtsbehandeling VERRIJKT MET een ontspannend aromaritueel, een anti-stress hoofdmassage en een voet- of handmassage. Deze brengen je lichaam en geest in balans. De behandeling bestaat uit: - aromatherapie ritueel en warm kompres - reiniging, peeling en tonic - gelaat facelift massage met rijke olie (serum) - verjongend, anti-verouderend Mask (hand/arm of voet massage tijdens het masker) - krem /balsem voor verzorging ogen - anti age serum en dagcrème op maat De producten worden op maat geselecteerd afhankelijk van uw huidtype. ROYAL Lakshmi DELUXE 75-80 min Deze basisbehandeling wordt aangevuld met een AHA fruitzuur peeling met hoge concentratie HYALURONZUUR en VITAMINE C, detox mask en met een modellerend algenmasker voor een meer opvallend resultaat.

ZHKMJ510.jpeg

Royal Lakshmi ritueel 75 min € 65

beauty_massage.jpg

DIAMOND FACE CARE

DIAMOND FACE CARE FROM MAGIRAY   Diamond care van Magiray is ontworpen om uw huid snel te herstellen en revitaliseren, en om in korte tijd indrukwekkende resultaten te krijgen. Diamond Powder, dat onderdeel is van de Diamond care producten, laat verschillende functies tegelijkertijd zien:

- Huidreiniging als een schuursponsje in een mechanische peeling

- Geleidend stimuleert de actie van andere actieve componenten van producten.

- Warming-up verbetert duidelijk microcirculatie in de huid en beïnvloedt de energievoorraad van cellen

INDICATIES VOOR DE PROCEDURE:

- Doffe huid - Losse en verblekende huid

- Ongelijkmatige huidtextuur

- Droge, ruwe en levenloze huid

STAPPEN VAN DE PROCEDURE:

1. 2-fasen reiniging producten maken je huid zorgvuldig schoon van make-up en externe oneffenheden.

2. Aanbrengen van een diamond cream scrub. Het product heeft een ontzwellend en vaso-versterkend effect. Verzacht roodheid en irritatie van uw huid, hydrateert, verkwikt en verrijkt de huid met mineralen.

3. Facial Lifting massage (naar uw keuze )met rijke olie serum . Verbetert bloedcirculatie, zuurstoftoevoer van de huidcellen van het gezicht en stimuleren de natuurlijke productie van elastine en collagen.

4. Diamond collagen masker. Het masker is rijk aan voedingsstoffen, heeft een verzachtend en wonderend effect. De actieve componenten van het masker helpen om de oppervlakkige rimpels te verzachten en de productie van het eigen collageen te stimuleren.

5. Diamond cream. De voedende cream activeert de bloedsomloop, verstevigt de bloedvaten, vergroot de stevigheid en elasticiteit van de hui den geeft het een delicate uitstraling en zijdezachtheid.

Extra bijboeken: Modellering Peel-Off masker Basis behandeling 60 min, uitgebreid 75 min

DIAMOND FACE CARE

1 hr | € 50

bottom of page